Eestlased suutsid toibuda türklaste 11:2 vahespurdist ning avaveerandi vaid 16:17 kaotada ning järgmisel perioodil ka hetkeks 21:19 juhtima minna. Poolajaks oldi aga juba 28:41 kaotusseisus ning viimast veerandit alustati Türgi 63:50 juhtimisel.

Türklastel kogusid kahekohalise arvu punkte kolm meest, meil vaid kaks - Kerr Kriisa (13p + 5s) ja Leemet Loik (10p + 6lp). Vastaste resultatiivsemad olid Canberk Kavsuk ja Mustafa Kurtuldum 14 punkti ning Göktug Bas 12 punktiga.

Peatreener Gert Prants: "Eks siin nüüd oligi nii, et saime küll Nordic Cupil enam-vähem korralikke mänge, aga siis oli pikem paus ja nüüd tuli kohe Euroopa tippu kuuluv Türgi vastu... Jäime 2:11 kohe taha. Kogusime ennast, aga vahe jäi.

Vastasel oli pikad poisid nii ees- kui tagaliinis. Jälgisime küll oma mänguplaani, aga minu hinnangul mitte piisavalt hästi. Puudujääke nagu ei oskagi meie mängus välja tuua, pigem oli asi häälestuses, tahtmises, keskendumises sooritusele. Tõsi, meie eesmärk Türgi vastu oli ka kõigile anda minuteid - täna said mängida kõik 13 poissi (Kaspar Lootus seljahäda tõttu jättis mängu vahele - toim.).

Homme (teisipäeval - toim.) on meie vastas Leedu. Eesmärk on endiselt töine, kuid ma tahaks meestes näha rohkem võidutahet, sära silmades ja sportlikku viha. Leedu on samuti väga kõva vastane (võitis täna Lätit 74:65). Läheme kindlasti lahingut andma."

Homme kell 19.45 lähevad U-16 poisid vastamisi Leeduga ja ülehomme kell 12.15 mängitakse lätlastega. Täna kell 19.45 kohtuvad Eesti U-16 tüdrukud Iirimaaga.