Esimesel hooajal usaldas kunagine BC Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa mängijat platsile 30.6 minutiks, mille jooksul viskas Mars keskmisel 14.38 punkti ja kogus 10.7 lauapalli. Samal hooajal ennast Rapla meeskonnast Hollandi rahvuskoondisesse murdnud Mars kogus EM-valikturniiril kuues mängus keskmisel 4 punkti ja 4 lauapalli.

Mängija enda sõnul on üleminek on tema jaoks samm edasi: "Ma olen kuulnud palju head BC Kalev/Cramo organisatsioonist nii praegustelt kui ka varasematelt mängijatelt. Ma olen ootusärev ja valmis uueks põnevaks väljakutseks”

Mõõdunud hooajal uuesti Rapla meeskonnaga liitunud hollandlane näitas teisel meistriliiga ja Balti liiga hooajal suurepärast minekut. Koduses meistriliigas kogunes mängija arvele 38 mängus keskmiselt 15.4 punkti, olles selle näitajaga meistriliigas seitsmes, kokku viskas Mars hooaja peale Eesti meistrivõistlustel 587 punkit, ehk rohkem kui ükski teine mängija. Lauapalle kogunes mängija arvel samuti kahekohaline arv, keskmiselt 12.32 olles sellega Alexela meistriliiga parim. Lisaks sellele oli mängija edetabeli tipus ka kasulikkuse tegurilt (0.89). Suurepärased numbrid koduses liigas tõid van der Marsile põhihooaja MVP tiitli. Lisaks sellele valiti mängija Eesti meistriliiga sümboolsesse viisikusse.

Triobet Balti liigas tõi Thomas van der Mars Rapla meeskonnale keskmiselt 17.6 punkti ja noppis 11.4 lauapalli. Sealjuures oli Mars Balti liiga parim lauavõtja ning valiti liiga novembrikuu väärtuslikumaks mängijaks.

Meeskonna peatreener Alar Varrakut sümpatiseeris van der Marsi liideriroll Raplas: “ Thomas van der Mars on jätnud viimase pooleteise aasta jooksul sümpaatse mulje, olles eelmisel hooajal Rapla meeskonna liider ja suurpärane lauapalli hankija. Loodame, et ta suudab oma taseme välja mängida ka rahvusvahelistes liigades ja veelgi tugevamas konkurentsis”