Konkurents medalitele saab olema pingeline, sest meie tennisetipud meistrivõistlustel ei osale ja seetõttu on teistel võrdsemad võimalused. Meestest on peamised pretendendid meistritiitlile Mattias Siimar, Kristjan Tamm, Karl Kiur Saar, Morten Ritslaid ja Daniil Glinka.

Naistest pakuvad viimasel kahel aastal meistriks kroonitud Maria Lota Kaulile konkurentsi tema treeningukaaslane Sofiya Chekhlystova ja vanemast põlvkonnast Liina Suurvarik ja Tuule Tani.

Võistlustega alustatakse esmaspäeval kell 10. Kohe esimeses mängus (2. väljakul) on huvitav vaadata, kas võidab nooruse uljus või kogemus, sest vastamisi on 14aastane Lissi Kubre ja 47aastane Piret Ilves. Loosi tahtel sattusid esimeses voorus vastamisi õed Simoné ja Yvonne Pärn, nende vaheline kohtumine peetakse 1. väljakul teise mänguna.
Meeste tabelis on esimesel päeval põnev vastasseis Ameerikas tudeeriva Alan Braschinsky ja Morten Ritslaidi vahel, see kohtumine jääb pärastlõunasse.

Neljapäeval kell 14 algab kuulsuste võistkondlik turniir, milles osalevad tenniseharrastajatest muusikud, näitlejad, poliitikud, ärimehed ja olümpiasangarid. Võistlused on pealtvaatajatele tasuta.
Iga päev kella 14st avatakse Wimbledoni telk, kus saab ülekandeid jälgida.