Prode klassis näitas väga head minekut eelmise aasta võitja Peter Gustafsson Rootsist, kes mängis täna senise turniiri kõige parema ringi tulemusega 67 lööki ehk -5 ja tõusis sellega võistluse liidriks -6 peale (138 lööki) ning edestas Aadusaart vahepeal koguni viie löögiga. Õnneks näitas just 22-aastaseks saanud Niitvälja golfiklubi mängija tõeliselt külma närvi ja mängis viimase üheksa rajaga neli birdie't. Kokku kahe päeva tulemus seega –5 (139 lööki) ja kaotust endisele Euroopa Tuuri mängijale enne finaalpäeva on vaid üksainus löök. Nemad kahekesi on ka teistel eest ära läinud, kolmandal kohal on Jonas Haglund Soomest, kes on raja par'is (144 lööki). Neljandale kohale on tõusnud sellel aastal õpetavaks proks läinud Egeti Liiv, kes mängis täna -1 ja on kokkuvõttes +2 (146 lööki).

Sarnane stsenaarium kordus meesamatööride klassis, kus hommikul startinud 2014. aasta Niitvälja Karika võitja Casper Simberg Soomest St. Laurence golfiklubist leidis inspiratsiooni ning koguni kuue birdie'ga tulemuskaardil lõpetas päeva -4 löögiga ja kaks päeva kogutulemusega -1 (143 lööki). Carl Enn Hellat startis täna viimaste hulgas ja esimesel rajapoolel ei saanud oma mängu kuidagi käima, langedes viiendale kohale. Sarnaselt Aadusaarega osutus teine üheksa aga vastupidiseks: Hellat lõi viis birdie't ning saavutas seega täna kogutulemuse –1 (143 lööki) ja jagab sellega esikohta. Eile esikohal olnud Eetu Isometsä täna kõrbes ja jääb juba kaheksa löögi kaugusele.

Naiste klassis tegi suurepärase päeva tulemusega +3 Annika Meos Niitvälja golfiklubist, kasutades ühtlasi ära liidriks olnud lätlanna Linda Dobele ebakindluse ja tõustes ise ühe löögiga lätlanna ette võistlust juhtima kogutulemusega +8 (152 lööki).

Meesseeniorite klassis tõusis liidriks rootslane Jan Larsson kahepäeva kogutulemusega +16 (160 lööki). Temast vaid kahe löögi kaugusele jääb Raivo Velseberg Niitvälja golfiklubist ning veel omakorda kahe löögi kaugusele Peep Pira Estonian Golf & Country Clubsist.

Päevale lisas vürtsi leedulase Gediminas Markevićiuse hole-in-one 6. rajal.

Pühapäeval stardivad finaalgrupid (liidrid mängivad koos) rajale alates 11.10 ja võistlused lõppevad orienteeruvalt 17.00. Kõik huvilised on oodatud rajale kaasa kõndima või jälgima võistluste kulgu Delfi TV ülekandes alates 11.30.