28-aastase poolkaitsja dilemma on märkimisväärne: kas jätkata Hiinas, saada jätkuvalt kosmilistesse kõrgustesse ulatuvat palka ning olla Guangzhou linnas tõeline kultuskangelane või siirduda Barcelonasse, et mängida maailma ühes kõige suuremas klubis suurtele tiitlitele, kuid riskida vähesema mänguajaga ning enne järgmise aasta MMi ka koondisekoha kaotamisega?

"Barcelona pakkumine võtab mind jalust nõrgaks, aga pean arvestama väga paljude asjadega ning üks neist on minu enda rahulolu: oleme naisega Hiinas väga rahul ning elame tõeliselt head elu. Ka klubi osas ei saa kurta: võistleme Hiina meistritiitli peale ning lööme kaasa Aasia Meistrite liigas," sõnas pallur Globole.

Euroopa tippjalgpallis on Paulinho varemgi kaasa löönud: aastatel 2013-2015 kuulus ta Tottenham Hotspuri ridadesse, kuid tema aeg Inglismaal jäi pisut kahvatuks. Profikarjääri alustas mees 2006. aastal aga hoopis Leedu kõrgliigas FC Vilniuses.

Hoolimata Hiinas mängimisest endiselt Brasiilia koondisesse kuuluv Paulinho on oma riigi eest teinud kaasa 41 mängus ning löönud üheksa väravat.