"Ei ole! Järvamaa tegutseb uute sihtidega," sõnas meeskonna peatreenerina jätkav Laimons Raudsepp lühidalt Delfile.

"Mingi osa rahast on koos ning meeskond jätkab tegutsemist 99-protsendilise tõenäosusega," kinnitas meeskonna abitreener Villi Vantsi peatreeneri poolt öeldut. "Oleme parasjagu raskes komplekteerimisjärgus. Martti Rosenblattil on kehtiv kaheaastane leping, rohkem kindlaid jätkajaid tänaseks veel paigas pole."

Vantsi nõustub, et Saaremaa klubi lisandumine ja mitmete noorte välismaale siirdumine on tekitanud koduses liigas mängijate defitsiidi.

"Täpselt nii ongi! Kui me ei suuda konkurentsivõimelist meeskonda luua, hakkab ka publikuhuvi langema. Peame seetõttu kindlasti võistkonda tooma vähemalt ühe leegionäri. Hiljuti käis üks lätlane meie jutul, aga ta pole veel otsustanud, kas tuleb siia või mitte," selgitas Eesti viienda klubi abitreener.

Kaks senist Järvamaa mängumeest, saarlased Helar Jalg ja Johan Vahter lõid täna käed vastloodud Saaremaa meeskonnaga, kuid teised Paide klubi mängijad pole vähemalt ametlikult uut kosilast leidnud.

"Kuna kahe hooaja vahel on palju muutusi toimunud, ei kipu mängijad rutakaid otsuseid langetama. Õnneks on ära öelnud meile vaid mõned üksikud mehed, ülejäänud ootavad ja vaatavad, millised võimalused tekivad," lisas Vantsi.