49. Grand Prix pakub võitluskunsti fännidele ettearvamatuid ja tehniliselt põnevaid lahinguid maailma tippvõitlejate esituses. Kokku saab Tondiraba jäähallis näha 12 erinevat kohtumist. Tõeline lahing peetakse maha nelja mehe turniilil, kus Eesti au esindab tõusev täht Ahti Pikkur. Pikkuri vastased on väga kogenud mehed, nende seas Eesti tippvõitlejat Maxim Vorovskit võitnud kickboxingu ja Muay Thai maailmameister, ukrainlane Alexander Oleinik. Lisaks Oleinikule maailmameister Pavel Turuk Valgevenest ning kogenud Daniel Forsberg Soomest. Meeste tase on niivõrd tugev ja tasavägine, et turniiri võitjat on väga raske ennustada. Neljast mehest parimal on õigus järgmisel aastal võidelda King of Kingsi maailmameistritiitlile ning tiitlivööle.

Õhtu tipphetk toob võitlusringi eelmise aasta nelja mehe turniiri võitja Markko Moisari, kes on teeninud õiguse kutsuda välja King of Kingsi tšempioni kaalukategoorias kuni 65 kilogrammi ning tiitlivöö omaniku Stanislav Renita. Mehed peavad endast kõik andma viie kolmeminutilise raundi jooksul ning võitja saab hinnatud tšempionitiitli ja ihaldatud tiitlivöö. Kolme aastaga King of Kingsi tippu tõusnud Markko Moisari ja moldovlase Stanislav Renita tšempionitiitlivõitlus on üks selle aasta oodatuimaid kahevõitlusi Baltimaades.

Lisaks osalevad turniiril tuntud Eesti võitlejad Marat Mirzabalajev, Rain Karlson, Andra Aho, Hendrik Themas, Ilyas Rustamov ning Mirkko Moisar. Välisriikide esindajatest astuvad üles kogenud Daniel Forsberg Soomest, maailmameister Pavel Turuk Valgevenest ning eestlast Maxim Vorovskit võitnud kickboxingu ja Muay Thai maailmameister, ukrainlane Alexander Oleinik.

King of Kingsi 49. Grand Prix toimub Tallinnas Tondiraba jäähallis 14. oktoobril. Piletid on juba müügil ja saadaval Piletilevis ning veebilehel Ticket3. Kogu üritust kantakse üle 80 riigis tõlgituna 20 keelde.