Pärnu võrkpalliklubi uusim täiendus on 20-aastane Leedu diagonaalründaja Edvinas Vaškelis, kes kuulus lõppenud hooajal Šiauliai meeskonna ridadesse. Ka rannavõrkpallurina tuntud leedukas oli Balti liigas resultatiivsuselt kuues mees.

Juba maikuu lõpus liitus Pärnuga 23-aastane leedulane Robert Juchnevic, kes kandis tänavu põhiraskust Vilniuse klubis. 192-sentimeetrine mängumees kuulus Balti liiga sarnaselt Vaškelisele esikümnesse nii punktide kui efektiivsusnäitaja poolest.

Meeskonna täiendamine lähiriikide mängijatega on ühtpidi tore - milleks tuua leegionär näiteks kaugelt USA-st, kui saab ka Baltimaadest tasemel mehe kätte -, samas muudab see niigi meist kehvemas seisus lõunanaabrite võrkpalliklubid ja seeläbi paratamatult ka kogu Balti liiga veelgi nõrgemaks.

Lisaks kahele leedukale on Pärnuga uueks hooajaks lepingu sõlminud tuntumatest meestest veel nurgaründajad Kevin Saar ja Taavet Leppik, temporündajad Harri Palmar, Tamar Nassar ja lätlane Toms Švans, libero Silver Maar ning sidemängijad Markkus Keel ja Karl Lilles.