Kaspar Treieri 5 punkti, 9 lauapalli ja 3 korvisöötu aitasid PMS Monacalieri 80:67 võidule Stella Azzura Roma üle. Mängus Milano Armani järelkasvuga oli Mens Sana Basket 1871 kindlalt parem 73:56. Hugo Erkmaa panustas võitjate kasuks 5 punkti ja kolm resultatiivset söötu.

Kaspar Kitsingu ja Mikk Jurkatamme vastasseis kujunes siiski ühepoolseks, Bologna Virtus võttis seljavõidu 91:45. Aquila Trento meeskond kuuluv Kaspar viskas 2 punkti ja võttis 3 lauapalli. Võitjate poolel viskas Mikk 9 punkti ja võttis 5 lauapalli.

Alagrupi võitjatel on täna puhkepäev, viimased sõidavad koju ning teise ja kolmanda asetusega meeskonnad peavad ellujäämismängu pääsuks veerandfinaali.

Kaspar Kitsing ja Aquila Trento kohtuvad ellujäämismängus täna õhtul kell 21 B-alagrupi kolmanda VL Pesaroga. Mängu võitja läheb veerandfinaalis vastamisi Mens Sana Basekt 1871 Sienaga.

Bologna Virtuse vastane selgub paarist Olimpia Milano - Oxygen Bassano ning PMS Moncalieri läheb vastamisi Pallacanestro Reggiana ja Reyer Venezia võitjaga.

Alagruppide paremusjärjestused:
A – Mens Sana Siena, Olimpia Milano, Vivi Basket Napoli, CMB Junior Lucca
B – Treviso Basket, Pallacanestro Reggiana, VL Pesaro, HSC Basket,
C – PMS Basketball, Stella Azzura Roma, Oxygen Bassano, San Paolo Ostiense
D – Virtus Bologna, Aquila Trento, Reyer Venezia, Vis 2008 Ferrara