"Ega mina siin enam midagi teha ei saa. Võin ju muru ära niita, aga sellest midagi väga paremaks enam ei lähe," naljatas kogenud Vassiljev. "Enne mängu sageli seda räägitakse, aga mängu ajal on olud ikkagi mõlemale võistkonnale võrdsed."

Eesti kavatseb võrreldes sügisese 1:8 fiaskoga oma mängu rohkem tasakaalus hoida. "Peame olema paremini tasakaalus ja ootama õigeid momente," selgitas Eesti peatreener Martin Reim. "Eelmises mängus tegime liiga palju taktikalisi valearvestusi ja ei mänginud nii meeskondlikult kui viimastes mängudes. Üks ühe vastu on väljakul keeruline - peame olema tiimina tugevad."

Ka Vassiljevi sõnul on tasakaalu leidmine äärmiselt tähtis. "See kehtib kogu väljaku pikkuses. Mitte ainult oma kasti sees, vaid ka siis, kui oleme kõrges pressingus. Meie vastase võimalused on päris piiramatud, nad on tugevad, tehnilised ja jõulised. Peame selle jaoks väga hästi valmis olema, sest mingil hetkel ei pruugi teada, kustkohast oht tuleb."

Kas homne mänguplaan välistab 1:8 kaotuse? "Ma loodan küll!" muigas Reim. "Ma ei saa garanteerida ühtegi tulemust, kuid me teeme kõik selleks, et taga oleks ümmargune null ja ees midagi muud. Kuidas see õnnestub, näeme pärast mängu."

Hoolimata sellest ei kavatse Reim oma tiimiga ainult kaitsesse kükitama asuda. "Me teame oma ja vastaste tugevusi. Lähtuvalt sellest peame olema suutelised korralikult oma väravat kaitsma. Eks see võib määrata väga palju ka homse mängu käigu. Ainult kaitsega on seda aga keeruline teha. Üritame leida need võimalused mängust ja sellise meelestatuse, et neid rünnakuid tuleb - ka ohtlikke."

Eesti poolkaitsja Mattias Käidi sõnul on nii suure ja tugeva vastase vastu pallimine mõistagi erilisem kui mõni teine matš. ""Ma arvan, et ka mu enda Fulhami peatreener seda mängu vaatab. Proovin ise ja püüame ka ise võistkonnaga endast maksimumi anda, vahet pole, kes vastas on."

Belgia koondise treening: