Lisaks 8. kohal olevale Karpakile (KST) mahub Finn klassis esisaja sisse eestlastest veel Lauri Väinsalu (ROPK), kes on 66. positsioonil. Liidriks on Jorge Zarif Brasiiliast.

Ingrid Puustale (NYCS) on naiste RS:X klassis hetkel omatav 9. positsioon ühtlasi seni parim asetus. Esikohal on poolatar Zofia Noceti-Klepacka.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) on praeguses Laser Standard klassi üleilmses paremusjärjestuses 12. kohal. Esimene on sakslane Philipp Buhl.

Match Race distsipliini edetabeli 10. realt leiame Mati Sepa meeskonna, esikohalt aga USA Neitsisaari esindava Taylor Canfieldi tiimi.

Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK/TJK) paiknevad 49erFX klassis 57. positsioonil. Esikohal troonivad brasiillannad Martine Soffiatti Grael ja Kahena Kunze.

Marjaliisa ja Elise Umb (PSS Maru) on naiste 470 klassis edetabeli 59. real. Kõrgeimal kohal on Hollandi naiskond Afrodite Zegers ja Anneloes van Veen.

49er klassis mahuvad saja parima hulka 95. kohal olevad Juuso Roihu ja Henri Roihu (TJK). Klassi liidriteks on britid Dylan Fletcher-Scott ja Alain Sign.

Laser Radial klassis asetseb Anna Pohlak (TJK) 100. kohal. Edetabeli tipus on hollandlanna Marit Bouwmeester.

Lohesurfi Formula Kite meeste klassis on eestlastest Ranno Rumm (KTE) 42. ja Madis Kallas (KTE) 51. positsioonil, esikohal aga Oliver Bridge Suurbritanniast.

Maailma edetabel järjestab purjetajad nende viimase 12 kuu jooksul saavutatud parimate võistlustulemuste põhjal. Regatil kogutud punktisumma sõltub kolmest tegurist: võistluse reiting, võistlejate arv regatil ning sportlase tulemus võistlusel. Punkte on võimalik saada Grade’i omavatel regattidel võisteldes. Edetabeli esinumber on kõrgeima punktide arvuga sportlane kuue regati lõikes.