Kreeka-rooma maadluse kaalukategoorias -98 kg läks Arusaar matši grusiin Kukuri Kirtškhailaga hoiatuse toel juhtima ja tegi esimese perioodi lõpus ka 2-punkti väärilise heite. Teisel perioodil teenis kumbki ühe punkti ning võit meie mehele 1:0.

Teises ringis pidi Arusaar vastu võtma kaotuse valgevenelaselt Aleksandr Hrabovnikult. Esmalt said mõlemad passiivsuse eest hoiatuse, teisel perioodil trügis Hrabovnik kaks korda Arusaare matilt välja ja võitis 3:1. Kuna Hrabovnik pääses finaali, jätkas Arusaar miinusringis.

Miinusringis kaotas Arusaar 1:2 sakslasele Adrian Hasslerile ja EM on sellega lõppenud. Kumbki tehnilist punkti ei teeninud, Arusaar sai ühe hoiatuse passiivsuse eest rohkem. Eestlasele 7. koht, vastane pääses maadlema pronksimatši.

Kahekordne maailmameister Heiki Nabi ei saanud avamatšis noore sakslase Christian Johniga kuidagi hakkama. Ta teenis kaks hoiatust vastase ühe vastu ja viimasel minutil tõugati ka matilt välja. Nabi treener vaidlustas otsuse, kuid videokordus näitas selgelt, et Nabi lahkus matilt enne vastast. Sellega veel üks punkt Johnile ja lõppskoor jäi 4:1 sakslasele. Kuna John finaali ei pääsenud oli turniir Nabi jaoks kiirelt lõppenud.