Kõige kiiremas MXA klassis ei leidunud vastast Tanel Leokile (Husqvarna, Sõmerpalu MK), kes oli juba kvalifikatsioonis teistest selgelt kiirem. Esimeses sõidus haaras Leok suhteliselt kiiresti liidrikoha ning koos klubikaaslase Karel Kutsariga sõitsid nad ka konkurentidelt eest. Lõpujoonel edestas Leok tiimikaaslast pea pooleteise sekundiga, kolmandaks sõitis end Andero Lusbo (Yamaha, Kagu MK), tema jäi Leokist juba pool minutit.

Leok suutis ka teises sõidus kohe liidriks tõusta ning edu lõpujoonel teisena lõpetanud Kutsari ees oli üle 5 sekundi. Kolmanda koha sai seekord avasõidus neljandana lõpetanud Hardi Roosiorg (KTM, Sahkar Racing), kes sai ka kokkuvõttes Leoki (300 punkti) ja Kutsari (298 p) järel 295 punktiga kolmanda koha. Esikuuikusse mahtusid veel teise sõidu viies Lusbo (294 p) ning Sõmerpalu motoklubi sõitjad Aigar Leok (Yamaha, 293 p) ja Jan Jakobson (Kawasaki, 290 p).

Tasemelt järgmises klassis MXB võitis mõlemad sõidud lätlane Krists Zicmanis (TM), kellele kahe sõidu kokkuvõttes järgnesid Mait Kaha (KTM, Tartu MK) ja Hans Arvet Tilk (KTM, Märjamaa SK).

Kohaliku Kagu motoklubi sõitja Kristo Saar (Husqvarna) võidutses aga MXC klassi sõitudes ning temaga koos astusid poodiumile Rando Ilves (Yamaha, MK K&K) ja võidumehe klubikaaslane Kevin Järvpõld (Kawasaki).

MXD parim oli Genry Arras (Husqvarna) ja seda samuti mõlemas sõidus. Kahe sõidu tulemusena sai teise koha Venemaa sõitja Igor Ivanov (KTM) ning kolmanda Kalev Kallas (Yamaha, Türi Motosport).

MXE klassile ja Naistele peeti ühised stardid ning E arvestuses võitis mõlemad sõidud Tristan Uiga (Husqvarna, Motoextreme) Raido Inno (Kawasaki, Sõmerpalu MK) ees. Kolmandale kohale platseerus lätlane Andis Plume (Kawasaki). Naiste parim oli taas hea päeva teinud Kadri Ehamäe (Honda, RedMoto Racing), kes sai meeste hulgas ka viienda koha. Õrnema soo arvestuses järgnesid Ehamäele venelanna Alisa Skoudskaya (KTM) ja Juta Saan (KTM, Kagu MK).

Külgvankritel võitsid võistluse meie ainsad MM-mehed Kert Vaik ja Maarek Miil (KTM, AYR Racing Team), kes olid löömatud kummaski sõidus ja edestasid mõlemas võidukihutamises tiimi Margo Sonn ja Tanel Kõiv (Husqvarna, Kose AMK). poodiumi madalaimale astmele tõusid Jarmo ja Jüri Saan (Zabel, Kagu MK), kes olid sõitudes 4. ja 3.

Neljarattalistel quadidel võitis Open arvestuses kohaliku motoklubi sõitja Martin Filatov (Honda), kes kummaski sõidus edestas kindlalt Rene Tarendit ja Olari Saarmet (Yamaha, Päenu MC).

TOP200 järgmine etapp sõidetakse 20. mail Türi lähistel asuvas Kihli motokeskuses.