"Olime vahetult peale lõpuvilet riietusruumis ja peatreener võttis parasjagu sõna, kui keegi uksele prõmmis. Me kohe ei taibanud lahti teha. Avasime ukse alles siis, kui treener oli lõptanud. Siis öeldi: "Kiirelt välja! Pommiävardus." Viimaste sündmuste valgudes pikalt mõtlema ei hakanud ja läksime keskmisest kiirema sammuga välja," rääkis Jürgenson.

"Esialgu seisime staadioni kõrval - kes putsades, kes mänguvormis jne. Siis läksime bussi ja käisime vahepeal söömas. Õnneks lasti meid, higiseid ja omamoodi riietega mehi, restorani sisse. Seejärel ootasime veel tunnikese ja pärast kahte ja poolt tundi saime pesema."

Kuna Vaasa asub Rovaniemist 520 km kaugusel, ootas VPS-i mängijaid ees veel pikk bussisõit. "Plaanide kohaselt pidime Vaasasse tagasi jõudma ca 2 ajal, aga jõudsime veerand 4. Neljast sain magama," ütles Jürgenson.

VPS võitis mängu 4:2. Jürgenson vaatas kohtumist varumeestepingilt. Marko Meerits seisis 90 minutit VPS-i väravas. Kolme vooru järel on VPS liigatabelis 3 punktiga 7. kohal.