"Kui Liverpool tahab meeskonnana areneda, peab Jürgen Klopp suvel uue keskkaitsja ostma," vahendab portaal This Is Anfield Carragheri sõnu.

Carragher rõhutab, et tugeva meeskonna eeldus on stabiilsed keskkaitsjad, kes suudavad vigastustest priid püsida. Ta toob näiteks enda ja teise klubi legendi, soomlase Sami Hyypiä.

"Ma pole kunagi suur eneseimetleja olnud, aga naljalt ma mängult ei puudunud. Jätsin aastatel 2004-2010 Inglise kõrgliigas vahele vaid üheksa kohtumist 228-st. Hyypiät polnud vahemikus 1999-2006 väljakul 266-st mängust vaid üheteistkümnes. Rafael Benitezi kuueaastase perioodi jooksul lasime endale lüüa keskmiselt 30 väravat hooaja peale (Liverpool on tänavu seitse vooru enne lõppu lasknud endale lüüa juba 39 väravat - toim)."

Carragheri sõnul on Liverpoolil Joel Matipi ja Dejan Lovreni näol olemas küll tasemel keskkaitsjad, kuid nad mõlemad saavad liiga tihti vigastada ning ei moodusta seetõttu kindlat duot.

"Matipi ja Lovreni probleemide tõttu mängib vaata et kõige rohkem mänge neljandaks valikuks meeskonda toodud Ragnar Klavan. Ta peaks tegelikult olema aga lihtsalt varuvariant," lisab Carragher.

Jamie Carragher