Finn klassis purjetav Deniss Karpak (KST) jätkas eilsetes nõrgapoolse tuule tingimustes oma sõitude seeriat 5. ja 21. tulemusega ning on kokkuvõttes endiselt liidripositsioonil. Teisel kohal on rootslane Max Salminen ja kolmas hollandlane Nicholas Heiner.

Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) sai Laser Standard klassis teisel võistluspäeval kirja oma kvalifikatsioonigrupi 10. ja 3. koha ning paikneb praegu 18. real, millega jätkab finaalsõitudes kuldgrupis. Regatti juhib korealane Jeemin Ha.

Purjelaudur Ingrid Puusta (NYCS) surfas eile naiste RS:X klassis üle finišiliini oma eelsõitude fliidi 8nda ja 22na ja on kokku 27. kohal. Liidriks on täna peetavate viimaste kvalifikatsioonisõitude eel hispaanlanna Marina Alabau.

Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK/TJK) tulid 49erFX klassis 22., 17. ja 15. kohale ning naiskonnale kuulub seni ära peetud sõitude järel 15. positsioon. Esimeseks on tõusnud Saksamaa naiskond Victoria Jurczok ja Anika Lorenz.

Laser Radialil seilav Anna Pohlak (TJK) sai eile kirja oma fliidi 12. ja 11. resultaadi ning on üldarvestuses tõusnud 38ndaks. Sellega kvalifitseerub ta edaspidiseks kuldlaevastikku. Esikohal paikneb hollandlanna Maxime Jonker.

49er’il lisandusid Juuso Roihu ja Henri Roihu (TJK) skoori 13., 10. ja 6. kvalifikatsioonitulemus ning meeskond asetus eelsõitude kokkuvõttes 31. reale, mis tähendab edasi hõbegrupis jätkamist. Juhivad hispaanlased Diego Botin Le Chever ja Iago Lopez Marra.

Rainer Kasekivi (TPLK) sõitude seeriasse lisandus 42. ja 45. koht, ta on hetkel 94. positsioonil. Meeste RS:X klassi liidriks on poolakas Pawel Tarnowski.

Võistlus kestab laupäeva, 1. aprillini.