Heade kavatsuste kokkuleppe allkirjastas Tallinna linna poolt abilinnapea Mihhail Kõlvart ja Kalevi poolt selle juht ja omanik Ivar Valdmaa.

Kõlvarti sõnul tunnustab linn korvpallimeeskonna saavutusi ja nende tahet osaleda rahvusvahelistel võistlustel. „Ühtlasi on meie sooviks ja eesmärgiks pakkuda linlastele ja kõikidele spordihuvilistele tipptasemel elamust,“ nentis Kõlvart. „Tallinna linn on toetanud Kalev/Cramot 2016. aastast. Kui eelmisel aastal toetasime neid 25 000 euroga, siis tänavu eraldame toetust 40 000 eurot.“

Kokkuleppe kohaselt soovitakse suurendada Tallinna linna tuntust, esindades korvpallimeeskonnaga linna rahvusvahelistel võistlustel. Ühtlasi soovitakse ühiselt propageerida rahvusvahelisel tasemel saavutusspordi kaudu sportlikku eneseteostust ja eluviisi. Kokkuleppe järgi kohustub korvpallimeeskond reklaamima Tallinna linna ja kasutama Tallinna sümboolikat kõikides reklaammaterjalides, võistlusdressil, võistlusvormil ja võistlusareenil.

Ühtlasi toetab korvpallimeeskond esindusmeeskonna noortetegevust ning aitab kaasa järjepidevusele töös noorte korvpalluritega, korraldab võimalusel näidistreeninguid või esinemisi Tallinna üldhariduskoolides ja spordiklubides. Samuti osaleb korvpallimeeskond pealinnas peetavatel sporti propageerivatel üritustel või nende korraldamisel.

Ivar Valdmaa ja Mihhail Kõlvart.