Eesti asus kohtumist 9. minutil juhtima, kui resultatiivne oli Ketlin Saar. Esimene poolaeg lõppeski Eesti minimaalse eduga, kirjutab jalgpall.ee. Teisel poolajal jätkus eestlannade hea hoog – 64. minutil suurendas Kelly Rosen eduseisu ja 90. minutil vormistas Katrin Loo mängu lõppseisuks 3:0.

Zelinski jäi tänase tulemuse ja mängupildiga väga rahule. “Kuna siin sadas vihma eile õhtust alates kuni täna mänguni välja, siis väljak oli väga pehme ja märg eriti keskväljal. Vaatamata sellele, said meie mängijad oma ülesannetega suurepäraselt hakkama. Ees kolm väravat ja taga null, kõik oli kontrolli all ja mul ei ole ühtegi pretensiooni mängijatele."

Zelinski sõnul saadi vastaste taktikaga hästi hakkama. “Bahrein mängis selgelt selle peale, et kaitses kompaktselt olla ja kiirete vasturünnakutega meid nõelata. Meie keskväli ja ründajad tegid pallikaotuse korral kõvasti kaitsetööd ja kaitsemängijad olid valmis selleks, et vastased selja taha sööstsid.

Järgmisena kohtutakse 13. märtsil Leeduga, kes pühapäeval peab oma esimese kohtumise Bahreiniga. “Ma usun, et Leedu on veidi tugevam. Loodetavasti jõuame seda mängu vaatama minna. Mingi pilt nendest on ka eelmiste aastaste põhjal juba olemas. Arvan, et leedukatega tuleb tasavägisem mäng kui Bahreiniga,” hindas Zelinski homseid vastaseid.

Eesti laupäevane koosseis: 1-Getter Laar, 2-Liis Pello, 3-Saskia Sonnberg (70. Anete Paulus), 4-Pille Raadik, 5-Daniela Mona Lambin (70. Elizaveta Rutkovskaja), 11-Merily Toom (46. Kelly Rosen), 14-Lisette Tammik (60. Kairi Himanen), 18-Kethy Õunpuu (60. Eneli Vals), 20-Ketlin Saar, 22-Kristina Bannikova, 23-Ulrika Tülp (46. Katrin Loo)