Viimasest seitsmest Prantsusmaa meistritiitlist koguni viis võitnud võistkond pani oma paremuse maksma kõigi geimide keskosas. Esimeses spurditi ette 11:8 ja 14:10. Siis vigastas nurgaründaja Adam White maandumisel aga jalga, kirjutab volley.ee. Tagareiest kinni haaranud palluri kandsid võistkonnakaaslased väljakult ära ja teda asendas Levi Alves Cabral. Brasiillane tõi võitjate parimana lõpuks 11 punkti ja jäi kuuega plussi. Esmalt tundus aga, et vigastus lõi Toursi rütmi sassi, sest Karlovy Vary võistkond jõudis seisuni 13:15. See oli aga ka kõik.

Teist geimi alustas Henri Treial rünnakupunktiga ja lisas ka eduka sulustamise. Marek Zmrhali ässpallingu järel juhtis koduvõistkon 4:3, ent Cabral vastas servijoone tagant omakorda kahe otsepunktiga ja esimesele tehnilisele mõttepausile mindi külaliste 8:5 eduseisul. Pärast seda Tšehhi klubi vahet alla kolme punkti enam mängida ei suutnud.

Kolmandas toimus murrang samuti keskosas, kus Tours pääses ette 14:10 ja 17:11. Üheks matši määravamaks teguriks oli prantslaste edu rünnakul. Nad lõid punktiks 59 protsenti tõstetest, Tšehhi meeskonna näitaja oli 41. Eksimusi kogunes prantslastel kolm, Karlovarskol kümme.

Treial tõi mängus viis punkti. Rünnakul lõi ta seitsmest tõstest maha neli, lisaks üks edukas sulustamine.

Korduskohtumine Toursis toimub 14. märtsil. Sarjas nelja parema sekka pääsemiseks peab ČEZ Karlovarsko esmalt võitma mängu 3:0 või 3:1 ja seejärel ka kuldse geimi.