Kullamäe on "katkistele" meestele kohe ka asendused leidnud - BC Kalev/Cramo tsentrit Simmonsit asendab Tähtede mängul tema meeskonnakaaslane Mickell Gladness, Tartu Ülikooli mehe Joisi asemel liitub Kullamäe sinise meeskonnaga G4S/Noorteliiga meeskonna eesliinimees Taavi Jurkatamm.

Gladness on sel hooajal Alexela KML-is ühes mängus visanud keskmiselt 6,2 punkti ning krabanud 4,8 lauapalli, 19-aastase Jurkatamme vastavad näitajad on 12,7 punkti ja 8,4 lauapalli.

Kuna Jois pidi osalema ka pealtpanekuvõistlusel, toimus väike koosseisumuudatus sealgi - austraallase asemel näitab oma oskusi tema tiimikaaslane Janari Jõesaar, kes kuulub Tähtede mängul Aivar Kuusmaa valge tiimi algrivistusse.

Üks viimase hetke muudatud on toimunud ka Aivar Kuusmaa meeskonnas - Joonas Järveläineni vigastuse tõttu võtab valge võistkonna vahetuspingil koha sisse BC Kalev/Cramo pallur Erik Keedus.

Tähtede Mäng, mis sisaldab lisaks Eesti korvpalliliiga parimate pallurite vingele showmängule ja slackliner Jaan Roose ülesastumisele ka erinevaid viske-, pealtpaneku- ja osavusvõistlusi ning Koit Toome ja Shanoni esinemisi, algab juba homme kell 18.30. Piletid vingele kossushowle on müügil Piletilevis.

Tähtede mängu nimitoetaja on Utilitas, partneriteks G4S, Triobet, Maks & Moorits, AJ Tooted, Tallinna linnavalitsus, TV6 ja Sportland.