Avageimis olid ohjad võõrustajate käes, ent kaks järgmist kuulusid üsna kindlalt Tšehhi klubile. Mängu käiku iseloomustab ka hästi rünnakuprotsentide võrdlemine, kus avageimis olid soomlased 53-48 paremad, ent kõik järgmised nad kaotasid, kirjutab volley.ee.

Neljandas geimis kontrollis Karlovarsko samuti sündmuste käiku, juhtides nii 10:7, 19:16 kui 20:17, ent valitseval Soome meistritel oli veel üks vastus varuks, kui nad jõudsid seisul 20:20 viigini. Murrangut aga ei toimunud ja Treiali tööandja murdis kohe uuesti ette (22:20). Kohtumise lõpetas tšehhide kapteni Ondřej Hudečeki ründelöök.

Temalt võitjate kontosse 18 punkti, veelgi võimsamas hoos oli diagonaalründaja Michal Kriško, kes lõi 47 tõstest punktiks 27 ja lisas kolm serviässa. Kogu kohtumise kaasa mänginud Treial oli matši blokikuningas. Tema arvele jäi neli edukat sulustamist. Lisaks kolm punkti rünnakul ja üks pallingul.

See küsimus, kellega Karlovarsko hakkab tugevuselt teise eurosarja veerandfinalisti selgitama, saab vastuse homme. Avamängus alistas kreeklaste Pirause Olympiakos kodusaalis venelaste Surguri Gazprom-Ugra 3:2.