Juba teises geimis hakkas initsiatiiv Soome võistkonnale kalduma, ent otsustavatel hetkedel suutis Treiali koduklubi kahepunktilise kaotusseisu (18:20) tasandada ja pärast seda hoiti kontrolli enda käes, kirjutab volley.ee. Kordamööda vahetatud punktid venitasid geimi küll pikaks, ent 34-minutilise mänguaja järel sai kodupublik 28:26 edu üle rõõmustada.

Kahes järgmises geimis paraku juubeldamiseks põhjust polnud. Kolmanda alguses kärises kohe paaripunktiline vahe sisse, mis õnnestus korra küll punktiliseks vähendada, ent siis spurtisid „Tiigrid“ uuesti ja sedakorda lõplikult. Neljandas juhiti juba esimeseks tehniliseks mõttepausiks 8:2 ja enam tagasi ei vaadatud. Sama stsenaarium kordus ka viiendas. Karlovarsko võistkond ei pääsenud kordagi juhtima. Mitmel korral suudeti kolme-neljapunktiline vahe küll miinus kaheks mängida (viimati 12:14), ent rohkemat mitte.

Suurt panust ei saanud anda ka Treial, kes mängis vaid viiendas geimis. Seal sai ta neli tõstet, millest punktiks lõi pooled.

Soomlastega peab Treiali meeskond korduskohtumise 17. jaanuaril. Pääsemaks sarjas 16 parema sekka, peab rahvusmeeskonna temporündaja tööandja kohtumise esmalt kindlasti võitma. Kui seda suudetakse numbritega 3:0 või 3:1, jõutakse kohe edasi, 3:2 edu korral selgitab edasipääseja kuldne geim.

Sarja eelmises ringis lülitas Treiali koduklubi mäletatavasti konkurentsist Tallinna Selveri.