Taas säras Unicsi poolel ameeriklane Keith Langford, kes panustas võitu 27 punkti ja 5 resultatiivset söötu. Teine Kaasani klubi ameeriklane, Latavious Williams viskas 19 punkti ja võttis 9 lauapalli. Hispaanlane Quino Colom tõi võitjate kontosse 16 punkti. Panathinaikose resultatiivseimaks tõusis isikliku punktirekordi visanud Nick Calathes 23 silmaga.

Kolmanda järjestikuse võidu saanud Unicsil on nüüd turniiritabelis 6 võitu ja 9 kaotust, mis jätab nad kaheksandast ehk viimasest play-offi kohast veel vaid võidu kaugusele. Neljamängulise võiduseeria lõpetanud Panathinaikosel on 9 võitu ja 6 kaotust, mis tähendab viiendat kohta.

Bambergi Brose Basket alistas täna võõrsil Istanbuli Galatasaray 90:75. Saksamaa klubi mängijad tabasid 14 kaugviset (61%-ga!) ning nende parim oli Daniel Theis 14 punkti ja 14 lauapalliga. Bamberg (6-9) tõusis Unicsi kõrvale üheteistkümnendat kohta jagama, Galatasaray (4-11) on endiselt viimane.

Päeva viimases mängus alistas FC Barcelona kodupubliku ees Istanbuli Darussafaka Doguse 82:77 ja sai tabelisse seitsmenda võidu (Tabeliseis). Horvaat Ante Tomić tõi võitjatele 16 punkti, soomlane Petteri Koponen tabas eelviimasel mänguminutil tähtsa kaugviske ja viimase 24 sekundiga neli vabaviset ning kogus 9 punkti.

Unicsi ja Panathinaikose mängu kokkuvõte: