Kokku osaleb jõuluturniiril kaheksa paarisvõistkonda, kes võistlevad kokku kuuel erineval meelelahutuslikul alal. Sellel aastal on sisse viidud uuendus ja esmakordselt jõuluturniiri ajaloos toimub mõõduvõtt segapaaride vahel. Alad, millel mõõtu võetakse, on joonejooks, sõudeergomeetril sõitmine, Honda lehepuhuri võistlus, raskuse hoidmine, rippumine ja üks üllatusala.

Lisaks põhivõistlusele on kavas ka sajandi revanš sõudeergomeetritel, kus kettaheitjad Gerd Kanter ja Märt Israel klaarivad arveid sõudjate Allar Raja ja Tõnu Endreksoniga, kes möödunud aastal neid samal alal võitsid. Põhialade vahel esineb uue kavaga ka kolmekordne fitnessi maailmameister Oleg Anissimov ning saab kaasa elada käesurumise võistlusele, kus väljakutsuvaks osapooleks käesurumise Eesti meister Susie-Ann Viirg.

Pileti ostnute vahel loositakse välja auhindu ning toimub heategevusoksjon, mille tulu läheb Narva Laste Tugikeskusele.

12. Honda Spordikuulsuste Jõuluturniiril Narvas osalevad:

Maadlejad – Epp Mäe ja Ardo Arusaar
Sõudjad – Kaisa Pajusalu ja Tõnu Endrekson
Vehklejad - Erika Kirpu ja Nikolai Novosjolov
Harrastussportlased – Sandra Raju ja Hannes Hermaküla
Fitness – Kristina Koroljak ja Oleg Anissimov
Mototeam – Kristel Raba ja Priit Rätsep
Jalgpallurid - Anastassia Morkovkina ja Irie Bi Sehi Elysee
Team Narva - Anastassia Pšenitšnaja ja Leonid Gulov

Honda Spordikuulsuste Jõuluturniiri korraldatakse alates 2005. aastast jõulude ajal Eesti erinevates spordihallides. Esimest korda viiakse võistlus läbi Narvas. Korraldajad tänavad ürituse toetajaid: Honda, Narva linn, Saku Õlletehas, Sportland, Eesti Energia, Fitshop.ee, Good Year, Valvoline, Concept2, Fitness.ee ja kõiki teisi.