Kui avaveerandi lõpuks sai CSKA juba kümnepunktise edu, siis poolajavileks vähenes kodumeeskonna edu viiele ja kolmanda neljandiku lõpuks kahele punktile. Viimane veerand oli väga tasavägine. Kui mängida jäi 27 sekundit, viis Nikita Kurbanovi tabav kaugvise CSKA 75:72 juhtima. 15 sekundit enne lõppusireeni tabas Bobby Dixon vaatamata veale kahepunktiviske ning seadis vabaviskejoonel jalule viigi. Miloš Teodosici lõpusekundi kaugvise enam ei tabanud ning ees ootas lisaaeg.

Lisaaega alustas Fenerbahce koguni 9:0 vahespurdiga ning külalised enam tagasi ei vaadanud. Lõpuks kuulus lisaaeg neile koguni 20:4!

Fenerbahce tulemuslikum oli teisel poolajal hoogu sattunud ja viis kaugviset (10-st) tabanud Dixon, kes kogus 25 punkti. Ekpe Udoh viskas 17 punkti ja võttis 11 lauapalli. CSKA resultatiivseim oli Teodosic 21 punktiga, kuid serblane patustas ka üheksa pallikaotusega.

CSKA jätkab vaatamata kaotusele liidrikohal 12 võidu ja 2 kaotusega, Fenerbahce (9-5) jagab nüüd Madridi Reali ja Pireuse Olympiacosega 3.-5. kohta (Tabeliseis).

Istanbuli Darussafaka Dogus mängis Tel Avivi Maccabi vastu tagasi koguni 19-punktise kaotusseisu ning võttis koduväljakul 86:84 võidu. Ameeriklane Scottie Wilbekin oli võitjate parim 23 punktiga, kaksikduubli teinud Will Clyburn panustas võitu 20 punkti ja 12 lauapalli. Ka Maccabi resultatiivseim oli ameeriklane - Andrew Goudelock hiilgas kaugvisetel (5/6) ja tõi 23 punkti, kuid sai samas 13-st kahepunktiviskest korvi vaid neli.

Darussafaka (8-6) on nüüd seitsmes, Maccabi (5-9) jagab 11.-14. kohta.