Tähtede mängul sinist võistkonda juhendava Gert Kullamäe valik langes Koit Toomele, Aivar Kuusmaa soovil astub suurel kossushow'l üles aga Shanon.

"Korvpall on minu lemmikmäng olnud läbi elu, olen hobikorras mänginud üle 30 aasta," sõnas Koit Toome, kes aga viimasel ajal enam palliplatsile ei kipu. "Viimased paar aastat ei ole enam mänginud, sest on vigastusi olnud. Viimase vigastuse tõttu olin kolm kuud töövõimetu, käisin karkudega. Seda riski ei saa enam lubada, sest see on seotud nii teatri, muusikali kui ka paljude esinemistega."

Oma suhted ilusa mänguga on ka Shanoni bändil. "Keegi konkreetselt korvpallitrennis ei käi, aga niisama ikka saab toksitud," selgitas ansambli kitarrist Janek Harik. "Kui sõidame bussiga esinemiskohta ja samal ajal juhtub olema koondisemäng, siis vaatame seda ikka üheskoos. "

Meelelahutusliku poole pealt astub Tähtede mängul lisaks Koit Toomele ja Shanonile üles ka slackliner Jaan Roose, kes esineb oma uhke ning närvesööva köielkõnnietendusega.

Alexela korvpalli meistriliiga Tähtede mäng toimub 16. veebruaril Saku Suurhallis. Suur korvpalliõhtu, mis sisaldab lisaks vingele showmängule ja eelmainitud ülesastumistele ka erinevaid viske-, pealtpaneku- ja osavusvõistlusi ning rohkelt muid üllatusi, algab kell 18.30. Piletid vingele kossushowle on müügil Piletilevis ning on detsembri lõpuni saadaval soodushinnaga - ära jäta võimalust kasutamata, sest pilet Tähtede mängule on korvpallisõbrale parimaks jõulukingiks!