Anadolu Efes oli 15 sekundit enne lõpuvilet 66:68 kaotusseisus, kuid Bryant Dunston tabas siis lähiviske koos veaga. Tema möödaläinud vabaviske upitas korvi Tyler Honeycutt ning lõppskoori vormistas Derrick Brown vabaviskejoonel.

Koduväljakul 8600 pealtvaataja ees mänginud Istanbuli klubi resultatiivsemad olid Jayson Granger 16 ja Thomas Heurtel 14 punktiga. Tyrese Rice panustas Barcelona kontosse 22 punkti ja jagas kaaslastele 7 resultatiivset söötu.

Anadolu Efesil on nüüd 6 võitu ja 5 kaotust, viimasest viiest mängust juba neljanda kaotuse saanud Barcelona jätkab viie võiduga ning on turniiritabelis alles kümnes (Tabeliseis).

Ateena Panathinaikos alistas täna koduväljakul Istanbuli Galatasaray Odeabanki 85:59. Nii Nick Calathes, Kenny Gabriel kui K.C. Rivers tõid võitjatele 14 punkti. Kodumeeskonna tugeva kaitse vastu vaid 32%-list kahepunktivisete tabavust näidanud Galatasaray poolel kogus Blake Schilb parimana 15 punkti.

Pireuse Olympiacosel ei tekkinud täna raskusi Kaasani Unicsi alistamisega - kodus võeti 88:59 võit. Erick Green ja Matt Lojeski panustasid võitu võrdselt 15 punkti. Ligi pooled külaliste punktidest tõi ameeriklane Keith Langford, kes jõudis 25 punktini.

Päeva viimases kohtumises oli Vitoria Baskonia üle Istanbuli Darussafaka Dogusest 73:52.

Anadolu Efes - Barcelona mängu kokkuvõte: