Kaheksast pealeviskest koguni seitse puuri saatnud Jaanimaa oli Melsungeni parim väravakütt. Kohtumise üleplatsimees oli üheksa väravat visanud Niclas Ekberg Kielist.

Kaotuse teenis ka Mait Patraili tööandja Hannover-Burgdorf, kes jäi võõrsil Rhein-Neckar Löwenile alla 30:34. Patrail ei mänginud.

Kaheksa võidu kõrvale hooaja kuuenda kaotuse teeninud Hannover on liigatabelis 6. kohal. Melsungenil on viis võitu, mis annab 18 meeskonna seas 11. koha. Esikolmikusse kuuluvad Flensburg-Handewitt (13 võitu/1 kaotus), Kiel (13/1) ja Rhein-Neckar Löwen (12/1).

Saksamaa esiliigas olid eestlaste klubidest võidukad Karl Roosna tööandja Esseni TUSEM ja Janar Mägi leivaisa EHV Aue. Roosna jäi nullile, kui Essen alistas 30:28 TuS Ferndorfi. Kõik visked tabanud Mägi viskas kolm väravat, kui Aue sai võõrsil 30:28 jagu Rostocki Emporist.

Jürgen Rooba jäi nullile, kui Nordhorn-Lingen viigistas 22:22 Rimpariga. Vigastatud Karl Toomi tööandja TV 1893 Neuhausen kaotas 26:32 Emsdettenile.

Liigatabelis on eestlaste meeskondadest kõrgeimal kohal Nordhorn-Lingen, kes hoiab 8. positsiooni. TUSEM on 20 meeskonna seas 13., Aur 15. ja Neuhausen 18. kohal.

Islandi kõrgliigas on Mikk Pinnoneni koduklubi Afturelding pärast kaheksat järjestikust võitu teeninud viiest mängust vaid neli punkti. Viimati viigistati võõrsil Hafnarfjorduriga 23:23. Liigatabelis on Afturelding 20 punktiga ikka liider, kuid Haukar on vaid kahe silma kaugusel.

Rumeenia kõrgliigas võitis Eesti koondise joonemängija Martin Johannsoni klubi Bukaresti Steaua 27:22. Johannson väravaid ei visanud. Üle pika aja võidu teeninud Steaua on tabelis 21 punktiga 14 meeskonna seas 7. kohal.

Sarnaselt Eestiga kulmineerusid Soomeski nädalavahetusel karikavõistlused. Finaalis alistas Riihimäki Cocks Sten Toomla tööandja GrlFK 37:29. Toomla hiilgas finaalis lausa 13 tabamusega. Poolfinaalis alistas GrlFK Toomla 9 värava toel AIFK 34:23.

Valdar Noodla tööandja Helsingi Dicken kaotas poolfinaalis Cocksile 26:35. Noodla viskas 4 väravat.