Wiesbadeni linnapea Sven Gerich saatis pühapäevase Abu Dhabi GP järel Rosbergile kirja ja palus esimesel võimalusel oma sünnilinnast läbi astuda. Ta ei uskunud, et Rosberg kutsele päriselt vastab.

"Esimese asjana lasin oma abilistel kontrollida, kas tema Facebookis saadetud vastus on ehtne," rääkis Gerich.

Wiesbadenis veetis Rosberg ühe osa oma lapsepõlvest. Tänase päevani elab seal tema ema Sina. Vormeliäss ise elab Monacos. Wiesbadenisse oli Rosberg saabunud otse Malaisiast, kus ta osales oma sponsori Petronase korraldatud üritusel.

Pressikonverentsil paluti Rosbergil veelkord kommenteerida tiimikaaslase Lewis Hamiltoni nurjatuid võtteid viimasel etapil. Britt võttis nimelt viimastel ringidel hoo kõvasti maha, et Max Verstappen ja Sebastian Vettel Rosbergist mööda saaksid ja tema MM-tiitli võidaks.

"On kahju, et sellest nii suur number on tehtud. Ma mõistan tiimi seisukohta, sest me oleme alati sõitnud teatud parameetrite piires, kuid ma saan aru ka Lewisest. Oleme ikkagi võidusõitjad, kes võitlevad maailmameistritiitli nimel," vastas Rosberg.

Wiesbaden on 276 000 elanikuga linn Saksamaal Hesseni liidumaal. Pressikonverentsil pidi Rosberg mekkima kohaliku pruulikoja siidrit ehk Apfelweini.