WTA edetabelisse saamiseks peab olema punkte teenitud kolmelt ITFi turniirilt.

16-aastase Maria Lota Kaul, kes sai turniirile eripääsmega, oli esimeses ringis loosi tahtel vastamisi 14-aastase Carol Plakkiga, kes võitles end põhitabelisse kvalifikatsiooniturniirilt. Kvalifikatsioonis osalesid Eesti tüdrukutest veel Katriin Saar, Sofiya Chekhlystova ja Elena Malõgina, aga kellelgi neist ei õnnestunud seal võita.

Mängu algus oli mõlemal tüdrukul ebakindel. Kaul murdis kohe Plakki servigeimi, kuid lasi vastasel kohe samaga vastata. Esimese seti lõpus suutis Plakk veel kaks servigeimi murda ja ta võitis seti 6:2. Teine sett oli eriti murdmisterohke. Kummalgi õnnestus murda neli servigeimi ja sett jõudis kiiresse lõppmängu. Seal jäi punkt-punkti heitluses peale Kaul 7:6 (4). Otsustavas setis pinge jätkus ja viiendas geimis läks Plakk servimurdest juhtima 3:2, kuid siis leidis Kaul mängukindluse ja võitis neli geimi järjest. Mäng talle 2:6, 7:6, 6:3.

Kauli järgmine vastane on venelanna Anastasia Tšikalkina, kes alistas täna kaasmaalase Jekaterina Kazionova. Turniiri esimese paigutusega on 19-aastane prantslanna Margot Yerolymos (WTA 375).