Seega seisab ees jalgpalliõhtu, millest põnevamat on ajaloos tuhnida armastava Vara jaoks raske leida. On ju Inglismaa ja Šotimaa jalkagurude teatel vanim vastasseis spordis üleüldse ning täna õhtul kohtuvad nad koguni 113. korda!

Triobeti jalkastuudios selgub muuhulgas punase mooniõie sümboli tähendus, mis ohustab mõlemat meeskonda sanktsioonidega. Kruus selgitab, millist harjumatut vormi šotlased eelseisvas mängus kannavad ning miks see talle ja paljudele teistele spordifännidele nalja pakub. Kuidas mõjutab inglaste mängu nende ajutine peatreener? Jalgpalligurud on kindlad, et täna pole oodata lihtsalt lahmimist, vaid ajalooliselt väljapeetud mängu.

Kruus ja Vara ei jäta mainimata ka pühapäeval eelseisvat Eesti ja Belgia kohtumist. Kas võib sellest vastasseisust oodata üllatusi?

Jalkagurud jätkavad ka omavahelist spordiennustuse võistlust, mille skoori üle peab jooksvalt arvet Triobet. Lisaks saab reaalajas koefitsientide põhjal näha Triobeti jalgpallianalüütikute prognoose tänasele MM-valikmängule, sealhulgas ennustust täpse skoori, kaartide väljaandmise, parimate väravalööjate ja veel palju muu osas. Lähemalt spordiennustuse lehel.