Kolmest kõige kogenum on Vaidem, kes praeguseks Prantsusmaal sõitnud juba neli aastat, varasemalt, Mayenne, Aubenase ja Charvieu klubides. Tulevaks aastaks sõlmis Eesti U23 maanteekoondise liige lepingu klubiga Team Vulco-Vaulx en Velin. "Klubil on väga head kontaktid erinevate profiklubidega, eriti Cofidisega," on Vaidem valikuga rahul.

"Esmamulje on väga hea ja iga päev tuleb juurde infot varustuse, laagrite jms. poolelt. Novembri lõpus sõidan nädalaks klubi tutvumislaagrisse, kus viiakse läbi ka erinevaid teste. Elama hakkan ühe perekonna juures, mis on kindlasti keelelise arengu mõttes väga hea, klubi tagab toitlustuse ning toidulisandite raha. Sõiduvahendiks saan BMC ratta. Kalendris asetsevad enamasti Elite Nationale võidusõidud. Hakkan sõitma ka DN1 Prantsuse karikaetappe ning kavas on mitmed profisõidud," lisas Vaidem.

Greg Hallop, kes sellel hooajal pedaalis Monaco klubi ridades, sõlmis lepingu klubiga Beltrax-CSD. "Olen seadnud eesmärgiks teha stabiilse hooaja, õppida enda varasematest vigadest ning saada vähemalt 2 võitu," teatas Hallop. "Beltrax CSD platseerub 50km kaugusel Pariisist. Valdav osa klubi sõitjatest on just siledale maale keskendunud natuuriga, kuna klubi asub tasasemas regioonis. Kalender sisaldab seetõttu enamasti siledaid sõite, mis mulle peaks sobima, aga Prantsusmaa siledat ei saa kunagi alahinnata,"rääkis Hallop, kes võitis tänavu Nice´is Criterium Souvenir-Nucera võidusõidu.

Kolmikust noorim Kristjan Johanson, kes kaks viimast aastat on hooaja lõpuosas sõitnud Aubenase ja Saint-Etienne´i klubi juures, sõlmis lepingu UC Aubenasega. "Klubi sõidab rohkem mägisemaid võidusõite, mis mulle väga istub ning kalender sisaldab üldiselt palju kõrgetasemelisi võidusõite. Samas amatöörklubis on viimasel kümnendil sõitnud palju eestlasi, viljandlastest Mihkel Ronimois (2012-2013) ning Josten Vaidem (2015), põhimeeskonda kuulub üksteist sõitjat," tutvustas Johanson. "Klubi annab mulle elamise kohalikus hotellis, tagab toitlustuse, GIANT maanteeratta ning 55 starti alates veebruari lõpust. Sõidan esimese kategooria ja eliitamatööride sõite, kuid mitte kõiki, sest kuulun U23 põhimeeskonda ning vahepeal sõidan ka Eesti koondisega.