Suvel Norbert Hurdalt töö üle võtnud Arbeiteri tuleku järel teenis Flora kõigist teistest meeskondadest rohkem punkte, kuid nigel hooaja algus ning viimases mängus Levadialt saadud 1:2 kaotus jättis nad lõpuks neljandale kohale. Levadialaste võiduvärava lõi Kevin Kauber alles 87. minutil.

"Esimene poolaeg oli selgelt meie käes, suutsime värava lüüa, Levadial ei olnud suurt variantigi. Teisel poolajal vajusime liiga alla, vajusime surve alla ning ei suutnud sealt välja tulla," kirjeldas Arbeiter kohtumist Levadiaga. "Nii kui palli võitsime, kaotasime selle kohe ära. Ja siis 87. minutil tuli selline... kuidas ma ütlengi, arusaamatus. Uskumatu värav, milliseid on meile viimase kahe-kolme mängu jooksul mitmeid löödud."

Arbeiter ei tunne hoolimata heast punktisaagist, et ta oleks meeskonnast suutnud maksimumi välja võtta. Eriti valusaks osutus eelmisel nädalavahetusel Sillamäe Kaleviga tehtud 3:3 viik, kus suur eduseis lõpuminutitega käest anti. "Ei võtnud - maksimumi korral oleksime olnud meistrid. Võimalus oli tegelikult olemas. Selge pettumus - minu jaoks oli see eelmise laupäeva jamps, mis seal kümme minutit toimus, individuaalsed valeotsused... seal kukkus maailm kokku.

Kuni sinnamaani olin täiesti kindel, et oleme viimases voorus veel mängus, kui Kalju meid vähegi aitab. Aga seda me ei suutnud. Pole midagi öelda, igaüks peab peeglisse vaatama, mina samamoodi - mis läks valesti, mis oleks võinud olla teistmoodi...

Fakt on muidugi see, et kogusime [Arbeiteri peatreeneriks olemise ajal] kõige rohkem punkte, aga iga eksimus on kuradi karm."

Endise Levadia duubeltiimi juhendaja sõnul oli tiimi moraal pärast eelmist nädalavahetust äärmiselt madal. "Meeskond oli tegelikult pärast Sillamäega mängu väga maas ning nad oli vaja sealt üles tõsta. Saime selle pettumuse aga seest välja ning selle taha midagi ei jäänud."

Arbeiteril veel Floraga uueks hooajaks lepingut ei ole - tema katseaeg lõpeb 14. novembril. Mees ise on jätkamisest loomulikult huvitatud, kuid on ka enda lõppenud hooaja suhtes kriitiline. "Võib-olla oli see minu viga - kui tulin, siis ütlesin kohe, et meil on selg vastu seina ning me ei saa eksida. Võib-olla see surve teatud inimesed murdis."