"S**t ruudus, ütlen ma!" põrutas Arbeiter intervjuus Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Vähemalt minuga koos on poisid teinud pool aastat fantastilist tööd ja seepärast on mul võimatu teha neile etteheiteid. Aga tiitleid teatavasti kaotatakse – midagi pole parata, terve meie klubi on täna kindlasti väga kurb. Kuid tugev on see, kes jaksab võimalikult kiiresti tõusta. Üks tähtis mäng on veel ees ning üritame tänasest löögist üle saada."

Flora mängis teisel poolajal vaid loetud minutitega maha 3:1 eduseisu. Vaid neli minutit pärast Sakari Tukiaineni tabamust vähendas Aleksandrs Solovjovs Jevgeni Kabajevi söödust Sillamäe kaotusseisu 2:3-le ning 89. minutil viigistas Kabajev 3:3.

"Tänane oli nagu koopia mänguga Nõmme Kalju vastu, kui juhtisime 2:0. Mul on praegu emotsioonide ajel võimatu täpselt öelda, miks jälle nii juhtus. Kuskil eksid, jääd hiljaks, aga miks – me peame seda rahulikuma peaga mõtlema," lisas Arbeiter.

"Fakt on, et see mäng oli täielikult meie kätes ja võita. Esimesel poolajal tegime Sillamäe väravale 13, teisel 16 lööki. Sa pead suutma realiseerima paremini, aga ikkagi: juhtisime ju 3:1. Sellest peaks piisama."