Peamine eesmärk järgmiseks hooajaks on tõsta teenuste ning väljaku kvaliteeti, suurendada oluliselt golfikoolituste mahtu ja kvaliteeti. Lisaks on plaanis panustada noorte koolitusse ning selle raames arendada koostööd Rae vallaga. Uued omanikud plaanivad investeerida väljakusse miljon eurot.

Kuivallik on golfi mänginud kuus aastat, viimased aastad on tema koduväljak olnud Suurestal. “Sellel hooajal Suurestal golfi mängides nägin, kuidas Suuresta meeskond suutis ise tegutsedes ühe hooajaga oluliselt golfiväljaku ning lisateenuste taset tõsta. Näen Suuresta golfiväljakus suurt potentsiaali ning hindan meeskonna senist panust kõrgelt, kokku tegi see otsustamise lihtsamaks. Usun, et planeeritud, täiendavad investeeringud väljakusse, klubihoonesse ning meeskonda tõstavad Suuresta golfiväljaku võimekust pakkuda head, konkurentsivõimelist kvaliteeti golfimängijatele, samuti soovime olulisel määral tõsta kõrvalteenuste taset.”

Tullus on golfi mänginud alates 2009. aastast ning ta lisas: “Mul on plaan investeerida Eesti golfi suuremalt, lisaks Suuresta golfiväljakusse investeerimisele avan Golf Experince golfi sisehalli koos vajalike lisateenustega, mis annab golfimängijale võimaluse aastaringselt Eestis golfi mängida. Suuresta golfiväljaku ost oli loomulik jätk, et tekiks sünergia väljaku, sisehalli ning golfimängu toetavate teenuste näol.”

Uutel omanikel on plaanis kevadeks väljakul ja klubimajas teha vajalikke uuendusi: masinapargi täiendamine, harjutusväljaku (range) uuendamine, klubihoone muutmine kliendile kasutussõbralikumaks, sõidutee ning autoparkla korrastamine.