Paar andis kihlumisest teada sotsiaalmeedia vahendusel. Hetkel pigem tantsupõrandal laineid lööv - Lochte osaleb kohalikus "Tantsud Tähtedega" sõus - kohtus endise Playboy modelli Reidiga alles jaanuaris.

Naine rääkis hiljuti meediale, kuidas ta jäi mehele toeks rasketel aegadel pärast Rio olümpiat, kui talle määrati USA ujumisliidu ja olümpikomitee poolt 10-kuuline võistluskeeld. Lochte nimelt väitis politseile ja ajakirjandusele, et teda rööviti Rio tänavatel relva ähvardusel, kuid hiljem selgus, et ta oli koos sõpradega kogu loo välja mõelnud.

"Mu perekond arvab, et see tuli liiga vara. Ma küsisin, kas armastusele saab ajalimiiti seada. Ma sain aru, et tema on "see õige", kui ta mulle neil aegadel toeks oli. Esimesest kohtumisest peale oli meil hea klapp. Teda ei huvita mu kuulsus ega miski muu. Kõik, millest ta hoolib, on see, et ma õnnelik oleks," rääkis Lochte USA Today vahendusel.

Lochte on võitnud kuus olümpia kuldmedalit ja 39 maailmameistritiitlit. Rios tuli ta olümpiavõitjaks 4 x 200 meetri vabastiilis teateujumises.

Memories forever!!! #thelochtes #LA

A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on Oct 9, 2016 at 7:17pm PDT

Speechless. Absolutely beautiful. So in love with YOU. ❤️

A photo posted by KAYLA RAE REID (@kaylaraereid) on Oct 9, 2016 at 7:17pm PDT