29-aastane naine sai raskelt viga viie aasta tagusel ultramaratonil Lääne-Austraalias, kui metsapõlengu keskele sattununa hävines ta keha pindalast 65 protsenti. Talle on tänaseks tehtud ligi 200 operatsiooni. Pittil said tõsiselt kannatada ka käed, mistõttu vajas ta Hawaiil rattasõiduks erivarustust, samuti olid tal eririided ekstreemsete ilmaoludega hakkama saamiseks.

Pärast 2011. aasta õnnetust veetis varem modellina töötanud Pitt haiglas 864 päeva. Naine kaebas ultramaratoni korraldaja RacingThePlanet'i kohtusse ja jõudis 2014. aastal kohtuvälise lahendini. Tagasitulekuvõistluse tegi ta maikuus Austraalia Ironmanil.

Pitt ei häbene oma välimust ning on viimastel aastatel poseerinud mitmete ajakirjade esikaantel ning avalikult oma kannatustest rääkinud. Tema tegemistel saab jooksvalt silma peal hoida sotsiaalmeedias (Facebook, Twitter, Instagram).

Ex-model Turia Pitt is a bush fire victim who suffered life threatening burns 5 years ago. (before/after accident) pic.twitter.com/UhvgfIBA8r— Dima Safieddine (@dimasafieddine) August 26, 2016

Perseverance is the secret to all triumphs.

A photo posted by Turia (@turiapitt) on Sep 20, 2016 at 3:08pm PDT

Even in the darkest times, you've gotta strive for the light.

A photo posted by Turia (@turiapitt) on Sep 8, 2016 at 10:22pm PDT