Eestile geograafiliselt lähimas matšis sai Soome koondis Tamperes napi 0:1 kaotuse Horvaatialt. Kolm päeva tagasi skandaalselt Islandile alla jäänud soomlased tegid küll korraliku esituse, kuid punktideks sellest sedapuhku ei piisanud - Mario Mandžukici 18. minuti tabamus viis kolm silma horvaatidele.

Teises sama grupi kohtumises sai võimsa võidu Ukraina, kes alistas neutraalsel pinnal Poolas toimunud kohtumises Kosovo koguni 3:0. Oma ajaloo esimeses valikmängus Soomega viigistanud kosovolased said seega kaks suurt kaotust jutti - neljapäeval langeti Horvaatiale lausa 0:6. Ukraina ja Kosovo matš peeti Poolas, sest Ukraina riik ei tunnista värskelt iseseisvunud Kosovot ning sellega seoses ka Kosovo reisidokumente.

Suure tulemusega sai hakkama viimastel aastatel Euroopas peksupoisi rollis olnud Gruusia, kes tegi võõrsil EMi poolfinalisti Walesiga 1:1 viigi. Gareth Bale'i varajase tabamuse järel suutis grusiinidele teisel poolajal punkti tuua Tornike Okriašvili tabamus.

Viigipunktist ei jäänud sugugi kaugele ka kääbus Liechtenstein, kes sai võõrsil 1:2 kaotuse Iisraelilt.

Soome koondisel on kolme mängu järel kirjas vaid üks punkti, mis annab neile kuueliikmelises alagrupis viienda koha. Horvaatial on kirjas 7 ning Ukrainal 6 punkti, Kosovo on sarnaselt Soomega ühe punkti peal. Täna õhtul lähevad samas grupis vastamisi Island (4p) ning Türgi (2p).