"Kirves on ilmselt kuu aega väljas. Mõttekam on opile minna ja kruvid sisse panna, saab kiiremini. Mul on endal sama vigastus olnud," rääkis Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula pärast 88:80 võitu.

"Väga kurb. See, et me niigi kaheksa mehega mängime, on veel talutav, aga trenn hakkab nüüd tõsiselt kannatama. Teised on meil ka pisivigastustega, kusjuures kõik on õnnetusvigastused, mitte lihasvigastused. Äkki on hooaja lõpus rohkem õnne. Mis seal ikka."

Mängust rääkides ütles Rannula, et koostöö vajab veel parandamist, kuid võitjate üle teatavasti kohut ei mõisteta. "Meil on veel olukordade hindamisega raskusi. Läheme natuke liiga elevile. Noored poisid. Ei usaldata veel üksteist. Pall jääb rünnakul liiga kauaks püsima. Kaitses võtame vastu imelikke otsuseid, sest ei tunne veel üksteist nii hästi. Aga arvan, et tänane oli juba samm edasi."

Rannula kiitis leedulasi Vaidotas Volkust ja Edvinas Seskust, kes tõid võistkonnale vastavalt 31 ja 19 punkti. "Nad on nahaalsed. Kui võimalust näeavad, panevad silmad kinni ära. Teatud olukordades nad pingutasid üle, aga kui ära panevad, pole midagi halba öelda," sõnas ta.

Pärnu järgmine mäng on laupäeval kodus Tartu Ülikooli vastu, kes kolmapäeval võtab kodus vastu BC Kalev/Cramo. Homme toob Delfi TV teieni otseülekandes TTÜ ja AVIS Rapla kohtumise algusega kell 16.