Kolmanda valikringi avakohtumises alistasime nädal aega tagasi võõrsil lõunanaabrid 3:2. Korduskohtumise võit viib meid EM-ile, 2:3 kaotuse korral selgitab edasipääseja 15 punktini mängitav kuldne geim, ülejäänud skoorid annavad finaalturniiri koha lätlastele.

Kohtumise pääsmed on müügil Piletilevis. Täispilet maksab kümme eurot, sooduspilet pensionäridele, tudengitele ja õpilastele viis eurot. Kuni tosina-aastased lapsed pääsevad mängule tasuta, kui nad istuvad saatja süles või vabadel kohtadel. Pere kõige pisematele liikmetel on saalis avatud ka lasteala.

Kohtumisele on oodata enam kui 4000 pealtvaatajat, mistõttu soovitavad korraldajad järjekordade vältimiseks tulla kohale varakult. Tondiraba halli uksed avatakse kell 16.00. Lisaks tasub arvestada, et halli ümbritsevas parklas ei pruugi kõigile kohti jätkuda ja võimalusel tasuks mägule tulemiseks kasutada ühistransporti. Tondiraba halli kõrval asub Virbi peatus, kuhu tulevad bussid 19, 44, 51 ja 65.

Mängul esitab Eesti hümni „Eesti otsib superstaari” kolmanda hooaja võitja ja 2012. aastal Eurovisioonil lauluga „Kuula” kuuenda koha saanud Ott Lepland.

Saalist on võrkpallisõpradel võimalik osta Eesti koondise ametlikke lõvikujutisega fännisärke ja sarnaselt Rakveres toimunud suvise Euroopa liiga turniiriga on kohal ka 4TEAMS-i esindus, kes pakuvad võimalust osta oma numbri ja nimega fännisärk (Võrkpalliliidu fännisärke kaardimaksega soetada ei saa, seega tuleb kaasa võtta sularaha).

Lisaks on valikus ka mütsid, polod ja mõned soojemad koondise pusad neile, kes tahavad juba aegsasti peagi saabuvaks talveks valmistuma hakata. Ja otse loomulikult leiab valikust ka pasunaid, et rahvusmeeskonnale otsustaval kohtumisel veelgi hoogu juurde anda.