Ühtlasi ennustab Wolff BBC kolumnis, et esimene naine võiks F1-s põhisõidu stardijoonele pääseda lähema 10 aasta jooksul.

"Olen võidusõitja karjääri jooksul andnud vaid ühe intervjuu, kus minult mu soo kohta ei küsitud. On väga vale arvata, et mootorispordis peavad domineerima vaid mehed. See on varem nii olnud, aga see on muutumas," räägib Mercedese tiimipealiku Toto Wolffi abikaasa.

"Kõik küsivad minult alati "Miks ei ole mootorispordi tipptasemel rohkem naisi?" See on puhas numbrite mäng - pole lihtsalt piisavalt tüdrukuid, kes noorelt alustaksid. Vormel ühte jõudmine on äärmiselt raske sõltumata sellest, mis soost sa oled. Stardirivis on vaid 22 kohta, kuid kõik noored sõitjad unistavad F1-st. Kui sul on vanuseklassis 8-10 eluaastat 1000 poissi vaid 10-20 kõrval, on selge, et isegi ühel neist saab olema väga raske tippu jõuda."

"Järgmise aasta tehnilised reeglid teevad naissõitja osalemise F1-s veelgi keerulisemaks. Autodel saab olema suurem survejõud ja suuremad rehvid. Kõik senised testid on näidanud, et see on sõitjatele veelgi füüsilisem. Ma pole kunagi oma F1 aja jooksul kahelnud, et võin edukas olla. Ma ei jõudnud kahjuks kordagi stardirivis joonele, kuid testisõitudel tegin läbi terve võistlusdistantsi. Teadsin, et võin selle autoga kiiresti sõita," jätkab ta.

"Suur osa minu ettevalmistusest oli füüsiline treening - need olid päevad ja tunnid, mida keegi ei näinud. Olin alati kindel, et nende reeglitega võib naine F1-s edukas olla, kuid uute reeglitega on asi raskem. Raske on panna tähtaega, kuid ma loodan, et näeme naispilooti F1 stardis lähema kümne aasta jooksul."