Nimekaim sportlane sellest seltskonnast on Rio olümpial võidutsenud Briti triatleet Alistair Brownlee, kes on tarvitanud keelatud ainet atsetasolamiid, mis on WADA nimekirjas kui diureetikum ja teisi dopinguaineid maskeeriv ravim. Meditsiinis kasutatakse seda mäestikuhaiguse raviks.

Dokumentidest selgub, et ta võttis seda 10. oktoobril 2013 ja uuesti kohe järgmisel päeval. TUE ehk meditsiiniline luba eraldati talle Suurbritannia antidopingu agentuuri poolt neli päeva pärast ravimi manustamist, 17. oktoobril 2013.

Brownlee tunnistas eelmisel nädalal, kui tema nime polnud veel lekkeskandaalis esile kerkinud, et teda see ei häiriks ning tunnistas juba eos, et võttis antud ravimit enne Kilimanjaro otsa ronimist. "Kui see välja tuleb, siis tuleb," ütles ta. Briti triatloniliit teatas täna samuti, et see oli ka ainus kord, kui Brownleele kunagi TUE luba on eraldatud.

Teised Fancy Bearsi viimases andmelekkes välja toodud sportlased: Juan Ignacio Gilardi (Argentina), Emily Seebohm (Austraalia), Diego Hypolito (Brasiilia), Rob Gibson (Kanada), Oscar Mosquera (Kolumbia), Melani Pfeifer (Saksamaa), Fabien Gilot (Prantsusmaa), Ai Fukuhara, Masashi Ebinuma, Rie Kaneto (kõik Jaapan), Mahe Drysdale, Peter Burling (mõl Uus-Meremaa), Emma Johansson, Peder Fredricson (mõl Rootsi), Stefany Mendoza (Venezuela), Lawrence Andrew Brittain (Lõuna-Aafrika Vabariik), Brian Baker, Monica Aksamit, Rajeev Ram (kõik USA).