Palmeri pärandiks peetakse lisaks omanäolisele stiilile ka seda, et just tänu temale sai golfist massidesse ulatuv spordiala. Ta võitis üle 90 golfiturniiri, sealhulgas seitse suure slämmi turniiri. Ainsana neljast suurturniirist jäi tal esikoht saamata PGA meistrivõistlustel.

Palmerist sai esimene inimene, kes teenis golfi mängimisega miljon dollarit.

"Tahaksin olla mäletatud inimesena, kes tõi golfi maailma publiku ette," ütles ta CNNile 2012. aastal ning lisas, et tänapäeval on golfimängijate võimalused piiritud.

Arnold Palmer ja tema kaks konkurenti "Suures Kolmikus" - kus lisaks talle Gary Player ja Jack Nicklaus - aitasid tutvustada golfi tervele maailmale 60ndatel, kui mäng kinnitas kanda ka televisioonis. Tänu sellele, et mäng paelus lugematu arvu inimesi televiisorite külge, tekkisid ka suured sponsorid ja vastavalt sellele ka auhinnaraha.

Ta oli karismaatiline inimene hea välimuse ja stiilitajuga. Ajakiri GQ Magazine nimetas teda üheks viiekümnest stiilsemast mehest viimase 50 aasta jooksul.

Golfimängijate välimust on moemaailmas harva tõstetud esile, aga Palmer rõhutas järjekindlalt stiili olulisust kogu oma karjääri vältel.

"See ei olnud midagi planeeritut," ütles ta CNNile 2012. aastal. "Mulle meeldis terav viik minu pükstel, läikima löödud kingad ja konservatiivse sirge kraega särgid," täpsus ta.

2007. aastal nimetati Arnold Palmeri järgi ka turniir, mida peetakse igal aastal märtsis Orlandos.