1. Kirglik ja emotsionaalne

Karjääri esimeses pooles Minnesota Timberwolvesi särgis mänginud Garnett teenis küll palju tähelepanu oma individuaalsete saavutustega, kuid meeskondlik edu jäi tulemata. Mida see tähendas ta jaoks emotsionaalselt on näha John Thompsonile antud intervjuus.

2. Innovaator

Tänaseks juba päris igapäevaseks ja laialt levinuks saanud nähtuse, kus mängija blokeerib vastase peale vilet sooritatud viske, maaletoojaks ja algatajaks on just nimelt Garnett.

3. Koomik

Tõsise spordimehena ei unustanud Garnett ka võimalusel nalja viskamast. Klassikaks on saanud tema ja staarreporteri Graig Sageri mängujärgsed intervjuud, kus Garnett võtab ette Sageri silmipimestavad ülikonnad.

4. Meister

2008. aastal võitis Garnett lõpuks ihaldatud NBA meistritiitli Boston Celticsi ridades. Mees on ise kirjeldanud emotsiooni sarnasena sellele, nagu oleks ta aastaid teda koolis kiusanud kaagile lõpuks vastu hambaid andnud.

5. Mees, kes ei unustanud

Garnetti juured jäid aga alati ta draftis valinud Minnesota Timberwolvesi juurde. 2015. aastal soovis Garnett, et tollal tema mängijaõiguseid omanud Brooklyn Nets aitaks tal koju naasta. Plaan sai teoks.