"Eks ole ikka tähtsamaid hetki ka olnud," sõnas Klavan Eesti Päevalehele. "Oli ilus moment, ei midagi muud."

Värava juures oli 30-aastase keskkaitsja sõnul tal ka omajagu õnne. "See ei olnud kindlasti ju mingisugune välja mängitud situatsioon. Kaitsja üritas klaarida, arvestas palli lendu ja tabas seda valesti, pall kukkus minu ette ja sealt oli juba lihtne."

Klavan sai Derby vastu peetud liigakarikamängus esimest korda pallida keskkaitses koos Joel Matipiga, kes samuti suvel Saksamaalt Liverpooli siirdus. "Täitsa hästi tuli välja. Eks see muidugi Premier League'i mäng polnud, aga karikamängud on ka omamoodi erilised. Eile muidugi suureks karikatrilleriks ei läinud, aga saime hästi hakkama. Ega kokkuvõttes minul suurt vahet ei ole, kas kõrval on Matip või Lovren, kõik on head kaitsjad."

Hoolimata vahepeal liigas saadud kaotusest Burnleyle on Liverpooli hooaja algus taas kenamaid pöördeid sisse võtmas. "Jah, hooaja ettevalmistus oli ka selline, et viimased tulemused läksid hästi. Alustasime Arsenali vastu kenasti, siis tuli see Burnley mäng, aga nüüd on asjad tagasi ree peale hakanud minema. Kõik liigub ülesmäge. Ise peamegi nüüd vaeva nägema, et see hoog samamoodi jätkuks. Järgmine mäng on kodus Hull City vastu - see on selline vastane, kes mängib samas stiilis või sarnaselt just Burnleyga. Eks laupäeval näeme, kuidas me hakkama saame."

Klavani jaoks oli eilne matš esimene kohtumine pärast koondisemängu Bosnias, mille viljandlane suure põlvevalu kiuste ära kannatas. Päris ära paranenud pole mees veel praegugi. "Ütleme nii, et päris ilma valudeta veel ei ole, annab tunda. Samas on olukord piisavalt okei, et saaks trenni teha ja mängida. Eks see olegi mõnikord nii, et tuleb vaadata, kui suured on valud ja kui suur valulävi. Midagi aga katki pole ja katki ei saa ka minna. Siinseid arste ma usaldan."