"Vääratasime eelmises kohtumises Valgevenega (Poola kaotas kodus suurelt - A.V.), aga see ei löönud meid rivist. Olime suve tähtsaimaks heitluseks ideaalselt valmis ja meeskond viis mänguplaani laitmatult ellu. Esikoht alagrupis oli meie kindel eesmärk ja täna tunnen poiste üle uhkust!" kiitis Taylor.

Alates 2014. aastast Poolat tüüriv ameeriklasest juhendaja rõhutas: "Poola on suurte mängude meeskond. Kolmes viimases valiksarjas on just otsustav lahing enda kasuks pööratud. See ei ole juhus, vaid näitab meeskonna sisu."

Koguni 31-punktilist võitu Eesti üle põhjendas ta eelkõige hiilgava alguse ja kaitsega. "Oluline oli sündmused enda kontrolli alla saada. See õnnestus meil eelkõige tänu heale kaitsele ja enda suurepärasele visketabavusele. Teadsime, et peame teie koondise tagaliini kõvasti suruma. See tõi meile edu."

Hoolimata kahest kindlast võidust jagus Tayloril Eesti koondisele kiidusõnu. "Jah, täna omas ka meie koondise suurem kogemustepagas ehk teatavat rolli, aga sellegipoolest tahan tunnustada Tiit Sokku ja Eesti eeskujulikku võitlusvaimu. Arvestades teie meeskonna noorust, olite kõigile väga ebamugavad vastased. Tegite väga tugeva turniiri."