Eesti võidab Poolat 15 punktiga või rohkem. Eesti võidab sõltumata muudest tulemustest D-alagrupi ja pääseb EM-finaalturniirile.

Eesti võidab Poolat 13 või 14 punktiga. Kui samal õhtul võidab Valgevene võõrsil Portugali, saab Eesti D-alagrupis esikoha ja pääseb EM-finaalturniirile. Kui Valgevene kaotab Portugalile, saab Eesti alagrupis teise koha ja peab edasipääsuks lootma soodsaid tulemusi muudest alagruppidest.

Eesti võidab Poolat 9 kuni 12 punktiga. Eesti saab igal juhul alagrupis teise koha ja peab edasipääsuks lootma soodsaid tulemusi muudest alagruppidest.

Eesti võidab 1-8 punktiga. Kui Valgevene võidab samal õhtul Portugali, jääb Eesti alagrupis kolmandaks. Kui Valgevene kaotab Portugalile, saab Eesti alagrupis teise koha ja peab edasipääsuks lootma soodsaid tulemusi muudest alagruppidest.

Eesti kaotab Poolale. Kui Valgevene võidab samal õhtul Portugali, jääb Eesti kolmandaks. Kui Valgevene kaotab Portugalile, saab Eesti teise koha, kuid teise koha meeskondade konkurentsis edasipääsu lootust ei ole.

Kui Eesti saab alagrupis teise koha...

Otse finaalturniirile pääsevad seitsme alagrupi võitjad ning neli paremat teise koha meeskonda. Teise koha meeskondade võrdluses arvestatakse mänge alagrupi võitja ja kolmandaga ehk Eesti grupis jäetakse võrdlusest välja kohtumised viimaseks jäänud Portugaliga.

Voor enne lõppu on alagrupis esikoha juba kindlustanud Venemaa, Belgia ja Ungari. Lisaks on täiseduga jätkavad Sloveenia ja Montenegro kindlustanud, et isegi teiseks jäädes ollakse nelja edasipääseja seas.

Eesti võimalused Poolat võites, aga alagrupis teiseks jäädes nelja edasisaaja hulka pääseda ei ole kuigi suured. Näiteks - kui Eesti võidab Poolat 12 punktiga, seisaks Eesti teise koha meeskondade võrdluses 2 võidu ja 2 kaotusega, korvide vahega +1.

Kindlasti on sellest parema näitajaga F-grupi teine ehk Montenegro või Gruusia, samuti G-grupi teine ehk Suurbritannia, kelle saldoks jääb 2-2 ja +17.

A-grupis teise koha kindlustanud Islandi lõppsaldo võib sõltuvalt viimase vooru tulemustest olla nii 3-1 (kui Island võidab ise alagrupi võitnud Belgiat ja Küpros alistab Šveitsi), 2-2 kui ka 1-3.

B-grupis, kus seis kõige segasem, on võimalikud teiseks jääjad praegune liider Holland ja Saksamaa, võimalikud saldod sõltuvalt mõlemast viimase vooru mängust aga nii 3-1, 2-2 kui ka 1-3.

E-grupist pääseb igal juhul edasi kaks meeskonda, kui Ukraina võidab viimases voorus kodus praeguse liidri Sloveenia - nii Ukraina kui ka Sloveenia saldo teiste kohtade võrdluses oleks siis 3-1. Ukraina kaotuse korral tekiks Eestil teise koha meeskonnana võimalus Ukrainat edestada sõltuvalt Eesti võidu ja Ukraina kaotuse täpsest suurusest - hetkel on Ukraina korvide vahe selles võrdluses aga +8, mis tähendab, et Ukraina napist kaotusest Eestile ei piisaks.

Eesti-Poola ja Portugal-Valgevene kohtumised algavad mõlemad kell 20, teiste alagruppide meid puudutavad kohtumised aga muudel aegadel.