Itoudis tahaks Gavrilovit meeste vahele treenima ja mängima saata just Kalevisse, sest talle meeldib Eesti meisterklubi mängustiil ja võitluslikkus.

"Itoudis selgitas oma seisukohti ja mina rääkisin, mida meie reaalselt lubada saame. Pean siinkohal silmas mänguaega erinevates liigades. Ütlesin, et mina Gavrilovile mänguaega ei garanteeri, juhul kui ta seda ei vääri. See puudutab otseselt VTB Ühisliigat. Eesti meistrivõistluste mängudega on mõistagi lihtsam. Itoudis oli selle vaatenurgaga päri," rääkis Varrak Delfile.

20-aastane mängujuht Aleksandr Gavrilov on Venemaa omavanuste koondise üks liidreid. Moskva CSKA-ga seob teda pikaajaline leping. Seal on meeste vahel löögile pääsemine raskendatud, seepärast otsitakse talle jõukohasemat võimalust.

"Pärast Itoudisega vestlemist jäi mulle pigem mulje, et me näeme teda Kalevis. EM-valisarja lõpuni on ta CSKA juures ja siis peaks liituma meiega," kirjeldas Varrak hetkeseisu.

Muide, CSKA pidas eile esimese treeningkohtumise, milles alistati Venemaa Superliiga võitja Sahhalini Južno-Sahhalinski meeskond 91:60. Gavrilov viskas 3 punkti ja andis 4 korvisöötu.