Jonathan Heimes jõudis heategevuseks koguda sadu tuhandeid eurosid, enne kui ta kevadel vähi tagajärjel teise ilma läks. Ka tema fond kogus raha vähihaigetele.

Varem Merck-Stadion am Böllenfalltor nime kandnud väljak on nüüd noormehe jaoks ümber ristitud Jonathan-Heimes Stadion am Böllenfalltor'iks.

Darmstadt mängib riigi tugevaimas vutisarjas Bundesliga. Eelmisel hooajal saadi 18-liikmelises liigas 14. koht ja jäädi kõrgseltskonda püsima. Alles 2010/2011 hooajal kuulus klubi tugevuselt neljandasse liigasse, kust on aasta-aastalt ülespoole tõustud.

"Kõik, kes identifitseerivad end meie klubiga, samastavad end ja Jonathaniga," ütles meeskonna kapten Aytac Sulu, vahendab BBC Sport.

"Jonathanil oli Darmstadti edus suur roll. Oma haigusest hoolimata andis ta meeskonnale järjepidevalt palju energiat," lisas Darmstadti klubi president Rudiger Fritsch.

Heimesi isa Martini sõnul tegid klubi juhid ja sponsorid staadioni nimevahetusega nende perele "suure žesti". Esimene mäng uue nimega areenil leiab aset laupäeval, kui kell 16.30 Eesti aja järgi võõrustatakse Frankfurti Eintrachti.

Darmstadtis mängib ka homme Eesti vastu astuv Bosnia ja Hertsegoviina koondise poolkaitsja Mario Vrancic.