"Ega me heade mängijate rohkusega ju kiidelda ei saa, seega muidugi on Caicsi jätkamine oluline," ütleb Tali meeskonna ainsa leegionäri kohta. "Meeskonna üles ehitamine hakkab pihta just sidemängijast ja Caicsil on seni koostöö nii noorte kui kogenud mängijatega sujunud. Usun ja loodan, et ta suudab kaasmängijaid paremaks teha, kuid samas ka ise edasi areneda."
Kui Rakvere meeskonna märkimisväärseim lahkuja on Eesti koondislane Rauno Tamme (siirdus Tallinna Selverisse), siis juurde on hangitud näiteks libero Alari Saar, nurgaründaja Kristjan Jürima (mõlemad TTÜ-st) ja temporündaja Romet Priimägi (Järvamaalt). Meeskonna noor sidemängija, mitmetes vanuseklassides koondisessegi kuulunud Bobby Pokker otsustas Austraaliasse tööd otsima minna ning võrkpallurina ei jätka.
Rakverega liitumise vastu tundis huvi ka endine Eesti koondislane, aastaid Selveris mänginud, kuid nüüd tööta jäänud Martti Rosenblatt, aga lepingu allkirjastamiseni kogenud tempo- ja nurgaründajaga ei jõutud. "Ma tean, et tal oli, jah, soov meile mängima tulla, aga klubi juhid ei jõudnud temaga lepingu osas kokkuleppele," nendib 46-aastane juhendaja.
"Praegu on veel vara öelda, kui tugevad me võrreldes eelmise aastaga oleme. Palju oleneb näiteks sellest, kuidas põlveoperatsioonist taastuva (Siim) Põlluääre tervis vastu peab. Hetkel tundub kõik enam-vähem olevat, aga lõplik tõde selgub alles siis, kui saalitrenne rohkem on ja jalg pidevalt koormust hakkab saama," lisab Tali, kelle sõnul on täiendusi meeskonda enam ei otsita.
Rakvere meeskonna koosseis algavaks hooajaks:
sidemängijad Artis Caics (Läti), Rasmus Rohumets, Karl Lilles
nurgaründajad Kevin Saar, Tanel Uusküla, Kristjan Jürima
temporündajad Kaupo Kivisild, Romet Priimägi, Magnus Kallas
diagonaalründajad Siim Põlluäär, Karl Maidle
libero Alari Saar
universaal Andris Õunpuu
Olulisemad lahkujad: Rauno Tamme, Reimo Kuri, Hendrik Kurik, Siim Päid, Bobby Pokker